Wat speelt er in jouw organisatie?

Business Intelligence

Business Intelligence volgens Wikipedia? Het verzamelen van gegevens binnen de eigen handelsactiviteit. Dus in een nutshell: het is het proces van gegevens (je verzamelt meer dan je denkt!) omzetten in informatie en op basis van die kennis adequate acties uitvoeren. Business Intelligence (BI) stelt je dus in staat om effectieve beslissingen te nemen op het juiste moment, op basis van informatie.

 “Making better descisions faster.”

smart

Business Intelligence draait om mensen, niet om ICT

De meeste Business Intelligence-projecten zijn ICT-projecten. Begrijpelijk. Want de concrete oplossingen die gebouwd worden, bevatten veel I(C)T-gerelateerde componenten. Maar ICT is een middel om het doel te bereiken. Bij Business intelligence draait het om mensen en de beslissingen die ze nemen.

GROVER advies kan je meenemen in de wereld van BI door het toepassen van dashboards  op o.a. het gebied van finance, HRM of marketing. Maar eigenlijk is BI in elk bedrijfsproces toepasbaar. We zoeken welke specifieke oplossing jouw organisatie verder helpt de concurrentie voor te blijven.

GROVER advies helpt je met:

BI Consultancy

Zoek je ondersteuning bij het identificeren van jouw prestatie indicatoren, het in kaart brengen van risico’s of bij het inrichten van een managementdashboard? Grover advies helpt je op weg of voert het gehele traject uit.

MEER INFORMATIE >>

Inrichten van BI dashboards

GROVER advies is gespecialiseerd in vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering. Op het gebied van marketing, finance en HRM hebben we standaard dashboards ontwikkeld. Deze zijn uit te breiden met bedrijfsspecifieke wensen. Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij tonen – aan de hand van een demo of zelfs op basis van je eigen data – graag de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE >>

Training BI tools

De helft van het MKB ziet kansen in (big)data, maar heeft geen idee waar te beginnen. GROVER advies biedt diverse trainingen op het gebied van Self Service BI tools als Power Bi, Qlik of Klipfolio. Na de training weet jij van bestaande gegevens een visueel overzicht te maken.

MEER INFORMATIE >>

Self Service BI

Gelukkig voor hen is de software voor Business Intelligence steeds gemakkelijker te gebruiken. Met de zogenaamde Self-service BI-tools worden medewerkers in staat gesteld om zelf bedrijfsgegevens te analyseren en de informatie uit die analyse te presenteren, zonder tussenkomst van jouw IT of data specialisten.

400x225_PowerBI-white
qlik white logo
tableau-white
klipfolio-logo-white

Dashboarding

GROVER advies is gespecialiseerd in vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering. Op het gebied van marketing, finance en HRM hebben we standaard dashboards ontwikkeld. Deze zijn naar wens van de klant uit te breiden met bedrijfsspecifieke wensen. Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij tonen – aan de hand van een demo of zelfs op basis van je eigen data – graag de mogelijkheden.

[rad-hl] Inspiratie [/rad-hl]

Hier vindt u een aantal voorbeelden van hoe u data kunt inzetten.

Dashboard template

Dashboard template

Omzetlekkage

Dashboard template

Meer weten over Business Intelligence?

Neem contact op!
Bel (06 – 4119 7455) of mail ons!