Ligt jouw organisatie op koers?

DATA VISUALISATIE

Met een dashboard zie je direct of de organisatie nog op koers ligt. In een oogopslag weet je of er zich problemen voordoen en waar. Belangrijk is dat het dashboard ook vertelt welke actie door wie ondernomen moet worden om het op te lossen!

Onze dashboards kenmerken zich door:

  • Informatiebehoefte staat van tevoren vast in de vorm van KPI’S, KRI’S en PI’s;
  • Dashboards tonen verbanden in de bedrijfsvoering en zijn als zodanig overkoepelend;
  • De vormgeving is aangepast naar de specifieke wensen van de gebruikers;
  • Gegevens kunnen automatisch of pas na expliciete opdracht van de gebruiker ververst worden.
dashboard_1195952

Standaard dashboards

GROVER advies is gespecialiseerd in vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering. Op het gebied van marketing, finance en HRM hebben we standaard dashboards ontwikkeld. Deze zijn naar wens van de klant uit te breiden met bedrijfsspecifieke wensen. Nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij tonen – aan de hand van een demo of zelfs op basis van je eigen data – graag de mogelijkheden.

Standaard koppeling beschikbaar

Onze dashboard-oplossingen variëren van standaard- tot volledig maatwerkdashboards. We kunnen onze dashboards koppelen met alle gangbare CRM-, ERP,- en boekhoudsystemen, zoals Exact, PerfectView of Teamleader. Ook de data in standaard productiesystemen en serviceapplicaties ontsluiten we met onze oplossingen.

Zelf aan de slag met dashboards

De helft van het MKB ziet kansen in (big)data, maar heeft geen idee waar te beginnen. GROVER advies biedt diverse trainingen op het gebied van Self Service BI tools als Power Bi, Qlik of Klipfolio. Na de training weet jij van bestaande gegevens een visueel overzicht te maken.

[rad-hl] Inspiratie [/rad-hl]

Hier vindt u een aantal voorbeelden van hoe u data kunt inzetten.

Dashboard template

Dashboard template

Omzetlekkage

Dashboard template

[rad-hl]Meer weten over data verzamelen?[/rad-hl]

Neem contact met ons op!
Bel (06 – 4119 7455) of mail ons!