Klipfolio

Online dashboard platform

Klipfolio is een online dashboard platform waarmee eenvoudig en snel allerlei real-time dashboards kunnen worden gemaakt. Het brengt verschillende databronnen samen en creëert meer betrokkenheid door het delen van deze data in overzichtelijke dashboards. Klipfolio is heel geschikt voor het realtime monitoren van marketing en activiteiten – áls je de tijd (en zin) hebt om erin te duiken. Heb je die niet? Grover Advies kan het je uit handen nemen.

Klipfolio introductie

Gebruikersgemak Klipfolio

Het is eenvoudig om zelf een dashboard te bouwen in Klipfolio. Worden de dashboards en de onderliggende datastromen complexer? Dan is het van belang om voldoende expertise (van Klipfolio en api koppeling) in je team te hebben óf in te schakelen via Grover Advies. Klipfolio richt zich voornamelijk op het realtime monitoren van activiteiten en scoort minder op het analyseren van data.

De support afdeling (Engelstalig – Canadees bedrijf) is zeer goed. Ze zitten altijd klaar om te helpen en zijn deskundig en vriendelijk.

Custom Styling

Er zijn veel mogelijkheden om de look & feel van Klipfolio aan te passen (inclusief eigen logo, kleuren in grafieken, plaatsing van grafieken en tabellen op het canvas).

Rollen & Rechten

Het is heel eenvoudig om bepaalde grafieken en/of tabellen (on)zichtbaar te maken voor bepaalde gebruikers. Daardoor ziet iedereen precies wat hij/zij moet zien.

Data koppelingen

Er zijn verschillende manieren om data te koppelen aan Klipfolio, om het daarna te tonen in grafiek of tabel. Van eenvoudige handmatige upload, koppeling aan Dropbox, Google Drive of Box tot directe koppeling met Google Big Query of SQL database. Dit maakt het mogelijk om informatie uit allerlei bronnen op één plek bij elkaar te brengen.

Formule editor

Hiermee worden berekeningen gemaakt die vervolgens getoond kunnen worden in het dashboard. Van eenvoudige totalen of gemiddelden, tot complexere zaken zoals standaarddeviaties en voortschrijdende gemiddelde.

Standaard dashboards voor het MKB

GROVER heeft een aantal Klipfolio dashboards ontworpen voor het MKB. Wij zorgen ervoor dat je snel een dashboard met de bijbehorende rapporten voor handen hebt!

[rad-hl] Inspiratie [/rad-hl]

Hier vindt u een aantal voorbeelden van hoe u data kunt inzetten.

Klipfolio

Cashflow

Klipfolio

Omzetlekkage

Wij beschikken over Power BI koppelingen voor o.a de volgende datasets:

GA
Google Analytics
harvest
Harvest
Adwords
Google Adwords
Nanda
Nanda
Facebook
Facebook
Perfectview
PerfectView
afas
Afas
vierkant
etc.
eboekh
E-boekhouding
exact
Exact online

Ook te koppelen met Microsoft excel, Google Drive sheets, e-mail, sftp, SQL database en meer. Meer koppelingen  op aanvraag.