Gouda, Nederland – Een initiatief gericht op het bieden van kansen in de IT-sector aan neurodivergente mensen en mensen met chronische ziekten

Een Nieuwe Kans voor Buitengewone Talenten

Het is algemeen bekend dat neurodivergente mensen (zoals mensen met autisme, ADHD, dyslexie en andere neurologische verschillen), en mensen met chronische ziekten vaak ondervertegenwoordigd zijn op de arbeidsmarkt. Vaak hebben zij echter buitengewone, maar onbenutte talenten. De Underdogs Academy is erop gericht de Buitengewone Talenten te helpen die in de IT en digitale sector willen werken.

Het hoofddoel van de Underdogs Academy is om Buitengewone Talenten de kans te geven hun talenten te ontwikkelen en een toekomst te bouwen voor werk in de digitale wereld. Door middel van gespecialiseerde training, coaching en praktijkervaring wil de Academy de deelnemers voorbereiden op een succesvolle carrière in de IT-sector.

Leerwerktrajecten in IT en data

De Underdogs Academy biedt leerwerktrajecten in IT en data. Zo Krijgen deelnemers de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in verschillende aspecten van IT, waaronder datamanagement, digitalisering, AI-labeling, automatisering en meer. Door middel van opdrachten voor echte opdrachtgevers kunnen deelnemers waardevolle vaardigheden opdoen en een indrukwekkend portfolio opbouwen.

Toekomstperspectief voor Buitengewone Talenten

Door de lancering van de Underdogs Academy zetten we een belangrijke stap in het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit in de Nederlandse arbeidsmarkt. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van underdogs op de arbeidsmarkt, door hen de nodige ondersteuning en middelen te bieden om waardevol en lonend werk te kunnen doen.

Partners Gezocht

Wil je als bedrijf actief bijdragen aan de ontwikkeling van neurodivergent talent én sociaal ondernemen in Nederland? Word dan partner van Underdogs Academy! Onze beschikbare plekken worden mede mogelijk gemaakt door partners zoals jij. Hoe meer partners we hebben, hoe meer plekken we kunnen aanbieden aan deelnemers. Als partner van Underdogs Academy krijg je niet alleen de kans om bij te dragen aan een inclusievere samenleving, maar ontvang je ook uren aan werkzaamheden die door de Academy worden ingevuld. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe jouw bedrijf een rol kan spelen in het ondersteunen van Buitengewoon Talent en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Doe Mee

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Underdogs Academy als deelnemer, partnerbedrijf of sponsor? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onze website of stuur een e-mail naar welkom@grover.nl. Samen kunnen we een verschil maken.

Over Underdogs Academy

De Underdogs Academy is een initiatief wat voortkomt uit GROVER underdogs en zet zich in voor de ontwikkeling van Buitengewone Talenten in de IT-sector. Gevestigd in Gouda, biedt de Academy een platform waar neurodivergente mensen en mensen met chronische ziekten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en een carrière in de digitale wereld kunnen opbouwen.

Contactgegevens Underdogs Academy E-mail: welkom@grover.nl of neem contact op met Giedo Lankhorst 0182-715 335