Opdrachtgevers

Een gat in het CV is geen probleem

Wat hebben Richard Branson, Steve Jobs en Joop van de Ende gemeen? Succes, dat zeker. Maar het zijn ook ondernemers zonder een papiertje. Kortom: dropouts. GROVER gelooft dat een papiertje niet de enige – of beste – manier is om talent te bepalen. En of het nu gaat om dropouts of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: wij willen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt, specifiek op het gebied van IT en business intelligence.

Sociaal ondernemerschap

Als ondernemer weet u als geen ander dat goede medewerkers de basis zijn van ieder succesvol bedrijf. Het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt  biedt u de mogelijkheid om uw team te versterken met zeer gemotiveerde medewerkers. En het levert uw organisatie nog meer voordelen op:

  • goodwill bij uw klanten
  • meer diversiteit
  • een streepje voor bij aanbestedingen (social return on investment)
  • betere werksfeer en minder ziekteverzuim

Banenafspraak

Als ondernemer weet je als geen ander: goede medewerkers zijn de basis van een succesvol bedrijf. Het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt biedt je de mogelijkheid om jouw team te versterken met zeer gemotiveerde medewerkers. Maar het feit is: mensen met een arbeidsbeperking komen moeilijk(er) aan werk. Daarom realiseerden het kabinet en sociale partners de banenafspraak. Deze banenafspraak ondersteunt de Participatiewet en moet resulteren in 125.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking in 2026.

MEER INFORMATIE >>

Welke talenten

Waar verschillen op de werkvloer geaccepteerd worden, komt talent tot zijn recht. En daar wil GROVER aan bijdragen. We weten dat mensen met een label, een beperking, én mensen uit hun nabije omgeving in het dagelijks leven met lastige situaties te maken hebben. Maar GROVER weet: op de werkvloer kan deze ‘lastige’ eigenschap een talent zijn. Het vraagt goede begeleiding en geduld. En ook het team om dit talent heen moet gezien (blijven) worden. Dit zijn precies de dingen waar een werkgever meer dan eens op afhaakt. Van de werkgevers geeft 61% aan bereid te zijn iemand te plaatsen met een arbeidsbeperking, maar komt 19% van hen tot concrete plannen. En minder dan een kwart van deze 19% weet die plannen uiteindelijk te realiseren. De voornaamste reden hiervoor? Het is een continu proces om een goede match tussen werkgever en een data professional met een afstand tot de arbeidsmarkt te realiseren én te behouden. GROVER kan je daarom niet alleen aan een goede match helpen, we kunnen ook de administratie, begeleiding en desgewenst de coaching van directe collega’s overnemen.

Wil jij handen en voeten geven aan de Banenafspraak en Participatiewet binnen jouw bedrijf? Dan kun je een nieuw talent op de werkvloer verwelkomen!

Meer weten over Business Intelligence?

Neem contact met ons op!
Bel (06 – 4119 74 55) of mail ons!