Inspiratie

Hack de website van uw concurrenten

Growth hacking

Weet wat je concurrentie doet

Hacken, dat klinkt als niet helemaal legaal, maar in dit geval is dit het wel. Het gaat hier meer om een mindset in plaats van echt inbreken. Het gaat erom dat je op een slimme manier alternatieven inzet, die vaak goedkoop zijn maar je wel verder brengen.

Kijkt u bijvoorbeeld ook naar wat uw concurrenten doen? Vergelijkt u ook prijzen van uw concurrenten? Slimme bedrijven houden continu de markt in de gaten om hun verkoopprijzen te bepalen. Het kan nogal veel tijd kosten om dit handmatig te doen en het is bovendien nog saai ook. Elke week of maand weer verschillende websites afgaan en de prijzen van vergelijkbare producten opzoeken. Dat is eentonig en op een gegeven moment is een fout makkelijk gemaakt.

Welkom in het data tijdperk. U kunt een hoop tijd besparen door dit proces te automatiseren.

Nieuwsgierig geworden? Met import.io kunt u automatisch data van andere websites halen, zonder dat u steeds zelf deze websites af hoeft te gaan. Hiermee kunt u veel kostbare uren besparen! Neem contact op met Grover als u dit graag overlaat aan specialisten.

Lees hier meer over dit onderwerp.

Omzet verlies door gebrekkige datakwaliteit? doorbreek de impasse!

Marketingautomation is het walhalla voor de marketeer, toch? Je brengt een goede klantreis in beeld, realiseert prachtige uitingen en klant ontvangt de juiste boodschap op het juiste moment. Maar ja.. de data hé.

Lees hier meer over gerelateerde projecten.

Interesse?

Interesse in deze tool, maar laat u dit graag aan anderen over? Neem contact met ons op!