Inspiratie

Meer inzicht in de behoefte van je doelgroep

Weet je wel wie je doelgroep is? En weet je waar ze te vinden zijn? Hoe vinden ze je website? Zijn ze überhaupt in je website geïnteresseerd? Ook hier is het minste wat je kan doen, simpelweg starten met meten en analyseren.

Start met wat voorhanden is. In Facebook en Google Analytics kan je demografische gegevens vinden over de bezoekers. Maar wat als je doelgroep helemaal niet de weg vindt naar je website? Dan zul je verder moeten graven. Er zijn diverse tools waarmee je het sentiment rond je merk of product kunt meten op social media kunt meten. Of je kunt zelf data verzamelen door een onderzoek te starten.

Mogelijkheden genoeg, maar als je geen goed beeld hebt van je doelgroep en of ze je wel vinden, weet je niet of je goed bezig bent. Ben jij goed bezig? Of mogen we je op weg helpen?

Lees hier meer over dit onderwerp.

Omzet verlies door gebrekkige datakwaliteit? doorbreek de impasse!

Marketingautomation is het walhalla voor de marketeer, toch? Je brengt een goede klantreis in beeld, realiseert prachtige uitingen en klant ontvangt de juiste boodschap op het juiste moment. Maar ja.. de data hé.

Lees hier meer over gerelateerde projecten.