inzicht op jouw ondernemersvraag

Websiteoptimalisatie - wie is jouw bezoeker?

Met de juiste bezoekers meer omzet

De vraag die vaak gesteld wordt als het gaat op websites is: “hoe krijg ik meer bezoekers?” Het antwoord is vaak heel makkelijk meer marketing is meer bezoekers. Maar veel belangrijker is komen de juiste bezoekers op jouw website? Zorg dat je inzicht hebt wie jouw bezoeker is en met welke verwachting men jouw bezoekt.

BI tools

Visualiseer je werk. Wij gebruiken deze Business Intelligence tools om je data te visualiseren in jouw dashboard.

klipfolio-logo2

Klipfolio

PBI logo

Power BI

Qlik 2

Qlik

Begrijpen wat bezoekers doen

Ontdek wat het verschil is tussen unieke bezoekers en nieuwe bezoekers, of hoe de locatie waar de bezoeker zich bevindt getraceerd kan worden. Bekijk hoeveel bezoekers een iPad gebruiken of een Android smartphone. Zelfs de schermresoluties en browserversies van de bezoekers zijn zichtbaar.

Unieke of terugkerende bezoekers

Een unieke bezoeker is iemand die in een bepaalde periode minimaal één keer uw website heeft bezocht. Super blijk kan je worden als het aantal unieke bezoekers stijgt, nieuwe bezoekers, nieuwe potentiele klanten. Maar bezoekers die jouw site interessant vinden komen terug! Dus terugkerende bezoekers zegt iets over de relevantie van jouw site.

Welk probleem ga je oplossen

De inkijk via welke zoekwoorden men op jouw site kom geeft je als organisatie waardevolle inzicht wat de bezoeker voor behoefte heeft. Hierdoor kan je de content op je site verbeteren door nog meer in te spelen op de wensen en kansen die er zijn.

[rad-hl]Direct

gebruik maken van dit Dashboard?[/rad-hl]